Alzira prepara les finals del parelles de raspall

El trinquet alzireny acull el cap de setmana les 12 finals de l’Autonòmic Bicorp i Favara s’enfrontaran pel títol de Primera masculina diumenge (11:00)

fedpival. València

El 25 Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València 2023 celebra aquest cap de setmana les finals de Primera masculina, Segona A i B, Tercera A i B i Quarta masculines i femenines i Cadira de rodes. al trinquet municipal d’Alzira, amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Club Pilota Valenciana Alzira.

Les finals masculines es disputaran totes diumenge. A la màxima categoria, Bicorp, vigent campió i dominador de la modalitat els últims anys, s’amidarà a Favara a les 11:00h.

A segona A, Gavarda B i Quatretonda B jugaran també diumenge, a les 17:00. Pel que fa a segona B, CPV Segària El Verger i La Vall B s’amidaran a les 16:00h. A Tercera A, Castelló de Rugati El Genovés C es veuran les cares a les 18:00h. En Tercera B, Oliva B i Carlet Volea jugaran a les 12:00h. En Quarta, Borbotó E i CPV Castelloner C obriran la jornada a partir de les 10:00h.

Les categories femenines i cadira de rodes celebraran les seues finals dissabte. La final de la categoria en cadira de Rodes enfrontarà a Toni i Karim contra Paco i Pascual a les 17:00h.

A les categories femenines, en Segona A, Ajuntament de Beniparrell B i Ajuntament de Beniparrell s’enfrontaran a continuació, a les 18:00h. A Segona B, Baix Girona A i Bicorp Es Raspall F es citaran a les 16:00.

En Tercera A, Oliva D i El Genovés F jugaran la final de matí, a les 11:00h. A Tercera B, Genovés H i Rafelbunyol B s’amidaran a les 12:00h. Per últim, a Quarta, Carlet Volea B i Baix Girona C seran els primers a jugar dissabte, a partir de les 10:00h.

Cal recordar que la final de la primera categoria femenina ja es va jugar el 5 de novembre al trinquet de Canals, on Bicorp s’imposà a Xeraco.