L’Autonòmic de One Wall es tanca aquest diumenge amb la modalitat parelles

El Pavelló Municipal de Tavernes Blanques acollirà de vesprada la competició

fedpival. València

Aquest diumenge 17 a partir de les 15:00 de la vesprada arrancarà el 13é autonòmic de One Wall parelles 2023 al pavelló municipal de Tavernes Blanques, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i el CPV Tavernes Blanques Carraixet.

Hi participaran les escoles d’Almassora, Baix Girona-El Verger, Bicorp, Bonrepòs i Mirambell, Campanar, Carlet-Volea, Castelló, Crevillent, Faura, Gata de Gorgos, La Baronia, Massamagrell, Massalfassar, Meliana, Moixent, Riba-roja i Tavernes Blanques.

La competició masculina es divideix en la categoria A amb dos grups, l’1 i el 2. Per altra banda, el masculí juvenil també es dividirà en dos grups. També comptarem amb els cadets que tenen altres dos grups diferents. Per últim, tindrem la participació dels infantils que compten amb un grup únic.

Pel que fa la competició femenina, hi haurà grups únics per a la categoria A, la categoria B, per a femenina cadet i per a femenina infantil.

Les finals del grup masculí A i dels juvenils es disputaran a partir de les 16:10. Les finals dels infantils començaran a partir de les 17:20. I per finalitzar la categoria masculina, es jugaran les finals dels cadets a partir de les 17:50.

Per altra part, les xiques dels grups A, B i cadet competiran les finals a partir de les 17:50, i les infantils a partir de les 18:00.