Arriba el moment de l’Autonòmic de galotxa El Corte Inglés 2024

Uns 172 equips participaran en la 49ª edició, que celebrarà les seues finals a les localitats valencianes de Montserrat i Torrent

Els millors equips jugaran 
en Faura.  fedpival

Els millors equips jugaran en Faura. fedpival / LEVANTE-EMV. valència

LEVANTE-EMV. valència

Per a l’edició d’enguany s’han inscrit un total de 172 equips de 42 clubs en les categories Primera, Segona, Tercera i Quarta de carrer i trinquet, Curtes A, B i categoria femenina i les categories escolars Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí.

Montserrat i Quart de les 
Valls, dos dels favorits.

Montserrat i Quart de les Valls, dos dels favorits. / LEVANTE-EMV. valència

Els clubs participants són Albalat dels Sorells, Alberic, Albuixech, Alfara del Patriarca, Alginet, Almassora, Almenara, La Baronia, Beniparrell, Bonrepòs i Mirambell, Borbotó, Borriol, Castelló, Faura, Foios, Godella, Godelleta, Guadassuar, Llíria, Manises, Marquesat, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Moncada, Montserrat, Nàquera, Onda, Petrés, la Pobla de Vallbona, el Puig, Quart de Poblet, Quart de les Valls, Riba-roja, Sueca – Xúquer, Tavernes Blanques, Torrent, Campanar, Pelayo, Vinalesa i Xilxes. Destaca el club de Meliana, amb 19 equips participants, sent l’entitat amb major número de formacions, per davant de les 10 de Montserrat i les 9 de Marquesat.

La competició s’enceta aquest dissabte 23 de març per a les categories en carrer i escolars. A la màxima categoria masculina, el vigent campió, Lanzadera Montserrat, debutarà al carrer de pilota d’Albuixech dissabte a les 16:00 hores. A la mateixa hora, a Godelleta, els locals rebran a l’equip de Foios. A les 16:45 s’enfrontaran Quart B i Faura, mentre que diumenge, a les 11:00, jugaran Marquesat i Quart A. A la categoria femenina, les primeres partides seran Meliana G-Meliana H i Marquesat-Castelló. Les categories en trinquet arrancaran al mes d’abril: 4a A i 4a B ho faran el 6 d’abril, mentre que Primera, Segona i Tercera donaran el tret d’eixida el 27 d’abril. Montserrat serà l’escenari de les finals de Carrer i Torrent acollirà les finals en trinquet el cap de setmana del 13 i 14 de juliol.

Finals Provincials dels JECV

El carrer de pilota de Faura viurà aquest diumenge una interessant jornada dels Jocs Esportius de galotxa. Es disputaran les 42 finals provincials dels JECV de galotxa de matí i de vesprada on participaran amb la participació d’11 escoles: Alginet, La Baronia, Foios, Marquesat, Massamagrell, Massalfassar, Meliana, Moixent, Montserrat, Torrent i Vinalesa.

Pel matí es disputaran n les finals de les categories infantil, juvenil i benjamí. De vesprada es celebraran les finals de les categories Cadet i Aleví. Aquestes finals tindran el suport de l’Ajuntament de Faura i del Club de Pilota de Faura. El programa de Jocs Esportius compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i Caixa Popular.