Una caravana amb uns cent cotxes es va manifestar ahir diumenge a la vesprada pels carrers de la ciutat de València per a protestar contra la “nefasta” gestió de Peter Lim, màxim accionista del València, i demanar la seua eixida de l’entitat blanc-i-negra. Amb Peter Lim al capdavant del club, el València CF està vivint un dels pitjors moments de la seua història, sobretot en l’aspecte social. En l’apartat esportiu, l’equip ha fet una primera volta de la Lliga realment fluixa, però on està fracassant de manera estrepitosa és en l’àmbit social, amb Anil Murthy al capdavant.

Per això, el valencianisme, en plena pandèmia del coronavirus, tracta de manifestar-se per a fer-li veure al màxim accionista el seu enuig i desencantament per la manera en què està portant el club.

Convocada per la Plataforma Salvem Nostre València CF, la caravana es va concentrar en el pàrquing d’un centre comercial fora de la ciutat i, fent sonar les botzines dels cotxes, van completar un recorregut que va passar per les obres parades del Nou Mestalla i va acabar en l’actual estadi valencianista.

Molts dels automòbils estaven decorats per a l’ocasió, amb cartells contra la gestió de Lim i amb banderes de l’entitat de Mestalla. Gent de totes les edats va participar en la protesta contra Meriton.

Lim, go home

Entre tots els lemes que van exhibir els aficionats, el més utilitzat és el de “Lim, go home”, és a dir, “Lim, ves-te’n a casa”. Una vegada finalitzada la caravana, la plataforma va emetre un comunicat en què agraïa la participació als valencianistes que hi van acudir, pel comportament cívic que van tindre en tot moment respectant les normes de seguretat establides pel coronavirus. Salvem Nostre València CF assegura que continuarà “fent passos i creant el moviment social amb el qual s’aconseguisca unir a tots els aficionats; d’aquesta manera, demostrarem que tenim veu i que mai ens callaran”.