Un total de 21 víctimes de les 47 que s’esperen trobar en els treballs d’excavació que s’han iniciat, aquesta setmana, a la fossa número 63 del cementeri de Paterna, no tenen encara cap familiar que les reclame.

Per això, la Diputació de València, en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis de procedència dels represaliats, està treballant intensament per a localitzar els familiars d’aquestes persones. Des de l’Àrea de Memòria Històrica que dirigeix el diputat Ramiro Rivera, es fa una crida a la ciutadania per si poguera aportar alguna pista que ajude a trobar els seus parents.

Huit de les 21 víctimes procedeixen de València capital, quatre eren d’Ontinyent, dues de Bocairent, una d’Ademuz, una de l’Alcúdia de Crespins, una de Mislata, una de Massanassa, una de l’Alcúdia, una de Bugarra i una de Villar del Arzobispo. Totes elles van ser afusellades el 25 de novembre de 1939.

L’excavació a la fossa 63 del cementeri de Paterna va començar el dilluns 19 d’abril i, en aquesta, s’espera trobar fins a 47 afusellats del franquisme. Els treballs els està duent a terme el grup Cavea Paleolab.