Síguenos en redes sociales:

Un centenar d'interins protesta per l'"abús de la temporalitat" a Sagunt

Exigeixen a l'Ajuntament que complisca les directives i la jurisprudència europees per a consolidar els seus llocs de treball

Un centenar d'interins protesta per l'"abús de la temporalitat" a SaguntDaniel Tortajada

Prop d'un centenar de treballadors interins de l'Ajuntament de Sagunt es manifesta aquest matí davant del consistori per a denunciar l'"abús de la temporalitat" que porta a molts d'ells a dur 5, 10, 20 i fins a 30 anys sense consolidar les seues ocupacions. 

Amb càntics contra l'equip de govern i els sindicats, aquest col·lectiu apel·la als diversos pronunciaments que arriben des d'Europa i "deixen sense fonament la proposta de l'equip de govern -de Sagunt- per a posar en marxa processos de falsa estabilització". Davant d'aquestes directives i sentències, el tripartit, "en lloc d'acatar-les, és com si sentira ploure, com si no existírem".

I és que mentre que "el més barat i senzill" seria "la permanència en els nostres llocs fins a la jubilació", després que "tots ens vam sotmetre a un procés selectiu i estiguem exercint tasques estructurals" a l'Ajuntament, el govern municipal opta per "convocar uns procediments que són contraris a les directives europees" i podrien desembocar "en l'acomiadament lliure i gratuït de centenars de treballadors. Una vergonya".

Aquesta concentració es desenvolupa en el marc de la vaga convocada pels treballadors interins de les administracions públiques en tot l'Estat.

Pulsa para ver más contenido para ti