El Govern valencià ha demanat l’aval judicial del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana per a imposar el toc de queda en 45 municipis més de la Comunitat Valenciana. El Consell podria ampliar el toc de queda a la Comunitat Valenciana a un total de 77 municipis de l’autonomia que, en cas de comptar amb el vistiplau del TSJCV, veuran limitada la mobilitat entre la 1.00 i les 6.00 hores de la matinada a partir del dilluns que ve, 26 de juliol.

Municipis que poden tindre toc de queda

Toc de queda a Castelló

A la província de Castelló, el Consell ha proposat els municipis següents: Alcalà de Xivert, Almenara, Benicàssim, Borriana, Borriol, Onda, Orpesa, Peníscola, Torreblanca, Vila-real i Vinaròs.

Toc de queda a Alacant

A la província d’Alacant, aquestes són les localitats proposades: Alfàs del Pi, Alacant, Banyeres de Mariola, Benidorm, Callosa d’en Sarrià, Callosa de Segura, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, La Nucia, Muro de Alcoy, Ondara, Pego, Santa Pola, Sant Vicent del Raspeig, Sax, Teulada i Vila Joiosa.

Toc de queda a València

A la província de València, el toc de queda podria aplicar-se a: Albal, Alboraia, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Alginet, Almussafes, Benaguasil, Benetússer, Benifaió, Bétera, Buñol, Burjassot, Canals, Chiva, Foios, Gandia, Godella, l’Eliana, l’Olleria, Manises, Massamagrell, Massanassa, Meliana, Mislata, Museros, Oliva, Paiporta, Paterna, Picassent, la Pobla de Farnals, la Pobla de Vallbona, Puçol, el Puig de Santa Maria, Rafelbunyol, Requena, Riba-roja de Túria, Rocafort, Sagunt, Silla, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Turís, Utiel, València, Vilamarxant, Xeraco i Xirivella.