Un total de 125 municipis valencians han sumat contagis nous de coronavirus durant el cap de setmana, i només un ha arribat al centenar de casos, València, amb 100 nous positius.

Segons les dades que ha publicat la Generalitat, hi ha 66 positius nous a Alacant, 60 a Castelló de la Plana, 27 a Orihuela, 26 a Elx, 25 a Torrevieja, 18 a Benidorm, 15 a Paterna, 14 a la Vila Joiosa i Pilar de la Horadada, 12 a Oliva i 11 a Sant Vicent del Raspeig.

Hi ha hagut nou positius més a Altea, Dénia, l’Alfàs del Pi i Vinaròs; huit a Alcoi, Petrer, Torrent, Vila-real i Xàbia; set a Monòver; sis a Benicarló, Gandia, la Nucia i la Pobla de Vallbona; cinc a Albatera, Almoradí, Sagunt i Xàtiva i quatre a Benissa, Callosa de Segura, Calp, Canals, Tavernes de la Valldigna i Vilamarxant.

Alaquàs, Alfafar, Algemesí, Almassora, Benaguasil, Benetússer, Borriana, Cheste, Elda, l’Alcora, Massanassa, Muro de Alcoy, Novelda, Onda, Puçol, Riba-roja de Túria, Silla, Sueca, Teulada, Villena i Xirivella han detectat tres positius.

Hi ha dos casos més a Aielo de Malferit, Alzira, Ayora, Buñol, Burjassot, Carcaixent, el Genovés, Enguera, Gata de Gorgos, Godelleta, la Salzadella, Meliana, Ontinyent, Pedreguer, Pego, San Miguel de Salinas, Sax i Utiel.

Agost, Agullent, Albal, Alboraia, Aldaia, Algar de Palancia, Almàssera, Aspe, Barxeta, Benavites, Benicàssim, Benifaió, Benijófar, Benirredrà, Bigastro, Bonrepòs i Mirambell, Castelló de Rugat, Catarroja, Daimús, Dolores, el Campello, Estivella, Godella, Guardamar del Segura, l’Eliana, la Llosa de Ranes, la Vall d’Uixó, Llíria, Llutxent, Massamagrell, Moncada, Monforte del Cid, Montroi, Museros, Mutxamel, Nules, Ondara, Orba, Paiporta, Palma de Gandía, Quartell, Quesa, Redován, Rojales, Rótova, San Fulgencio, Santa Pola, Torreblanca, Turís i Xert han detectat un positiu.

Sis morts en cinc municipis

S’han produït sis defuncions en cinc municipis: dos a Torrevieja i una a Alacant, Orihuela, San Miguel de Salinas i València.