Síguenos en redes sociales:

El Circuit Ricardo Tormo tornarà a tancar el Mundial en 2022

Dorna confirma el calendari per al Mundial de MotoGP més llarg de la història amb 21 carreres

El Mundial de MotoGP va anunciar ahir el seu calendari provisional per a la temporada 2022, amb 21 carreres i la visita a dos circuits nous a Indonèsia i Finlàndia. Com és habitual, la temporada començarà a Losail del 6 al 8 de març i acabarà al Circuit Ricardo Tormo de Cheste del 4 al 6 de novembre, en l’última cita abans que entre en joc l’alternança signada amb Dorna fins a 2026 per a permetre l’entrada a mercats nous.

I és que la pròxima temporada es visitarà per primera vegada el KymiRing i el Mandalika. Dues setmanes després de l’inici al desert de Doha, el Mundial estrenarà el GP d’Indonèsia en el Mandalika International Street Circuit. Per fi, el Mundial podrà rodar a Mandalika, igual que en el KymiRing finlandés, després dels retards provocats per la pandèmia de la covid-19. Tots dos circuits ultimen els detalls de la seua posada a punt. Feia 40 anys que el Mundial no visitava Finlàndia.

Després de dos anys d’absència, també es tornarà a l’Argentina, i Espanya manté els quatre grans premis, a Jerez, Barcelona, Aragó i Cheste. I, si tot va bé, es recupera la gira asiàtica i oceànica, per Tailàndia, Austràlia i Malàisia, abans del tancament ja clàssic a València des de 2002, amb l’única excepció de l’any passat.

Els tests de pretemporada tampoc es correran en 2022 a Cheste, com solia fer-se abans de la pandèmia.

Pulsa para ver más contenido para ti