Agents de la Guàrdia Civil han detingut dos joves, un d'ells menor d'edat, per la seua presumpta implicació en un delicte de tràfic de drogues a la localitat valenciana d'Albalat dels Sorells, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. Els joves van ser sorpresos amb 1,3 quilos de cocaïna en un vehicle, que es negaven a obrir. Va haver de donar permís el pare d'un d'ells, que era l'amo del cotxe.

Els efectius van descobrir a l'interior del seient posterior del vehicle, oculta entre estris, una bossa d'esport amb dos paquets de presumpta cocaïna. L'actuació de la Guàrdia Civil de Massamagrell, amb el nom de 'Gasco', ha permés la detenció dels presumptes autors dels fets, dos joves de 16 i 19 anys.

Els fets van ocórrer el matí del passat 22 de novembre quan agents de la Guàrdia Civil de Massamagrell van identificar dues persones que vigilaven un vehicle. Els joves no van saber donar una explicació "coherent" de les seues accions i van manifestar que el vehicle no era de la seua propietat, i van expressar una "rotunda negativa" a obrir-lo.

Els investigadors van veure, en el seient de darrere, una cosa que semblava una xicoteta bosseta de presumpta cocaïna. La Guàrdia Civil va realitzar les gestions pertinents per a conéixer el propietari del cotxe, que és pare d'un dels joves.

Uns minuts després, el propietari del vehicle es va desplaçar al lloc dels fets, va obrir les portes del vehicle perquè els agents pogueren registrar-lo i com a resultat van trobar, dins d'una bossa d'esports, 1,3 quilos de cocaïna junt amb una bàscula de pesatge.

A més, també hi havia un plànol de la ciutat de València en què figuraven una sèrie de llocs específics i hores assenyalades. Els agents van detindre els dos joves per un delicte contra la salut pública. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Moncada i s'ha decretat l'ingrés a la presó de la persona major d'edat.