Les autoritats han suspés la cerca de Miguel Gomar Almiñana, el veí de Benigànim que va desaparéixer el passat 23 de desembre. Així ho ha confirmat el perfil oficial de l’ajuntament del municipi de la Costera en la xarxa social Facebook.

La cerca s’ha suspés a instàncies de la Guàrdia Civil i les fonts consultades han confirmat a Levante-EMV que el cos sense vida de l’home ha sigut trobat en un punt pertanyent al terme municipal de Manuel. Agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil s’han fet càrrec de la investigació per a aclarir les causes dels fets.

A les 8 del matí

El rastre de Miguel Gomar Almiñana, veí de Benigànim, es va perdre a les 8 del matí del passat 23 de desembre. Des d’aleshores, veïns de la localitat i de municipis pròxims —juntament amb agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil— van coordinar diverses batudes per a trobar-lo. L’operatiu s’ha suspés aquesta setmana.

Miguel Gomar va ser vist per última vegada a bord d’una motocicleta de color verd —una Derbi Variant—. Duia un casc roig, un polar gris i uns vaquers.

La família agraeix tota la col·laboració rebuda.