La 57a Fira del Llibre de València se celebrarà del 28 d'abril al 8 de maig de 2022 als Jardins de Vivers de València, la seua ubicació habitual. Hui mateix s'ha obert també el termini de presentació de sol·licituds de participació com a expositor fins al 4 de febrer de 2022.

 En el web i les xarxes socials de la Fira del Llibre de València, www.firallibre.com, es pot trobar tota la informació i els requisits per a participar-hi com a expositor.

Aquesta edició tindrà lloc tan sols sis mesos després de la celebració de l'anterior, la 56a Fira del Llibre de València, que es va celebrar del 14 al 24 d'octubre a Vivers, una data no habitual pel fet que la situació de la pandèmia de la covid-19 l'abril de 2021 va obligar a posposar-la a la tardor.

 La 56a Fira del Llibre va tindre una valoració positiva de vendes i assistència, ja que va recuperar les xifres de la 54a Fira del Llibre celebrada en 2019, l'última abans de la pandèmia. Això mateix s'espera en aquesta 57a Fira del Llibre de València que tornarà a les dates habituals i que encara ho farà amb les mesures d'higiene i seguretat per a la covid-19 i que es concretaran més avant en col·laboració amb les entitats públiques.

 A més, es preveu fer públic el cartell de la 57a Fira del Llibre de València i el seu autor en les pròximes setmanes. Pròximament es publicaran també les activitats escolars de la Fira, així com el termini de sol·licituds per als col·legis i instituts de la província de València i la Comunitat Valenciana.