Així serà el mantell de la Mare de Déu després de l'Ofrena 2023

El dibuix farà homenatge al centenari de la Coronació, en 1923

El dibuix del mantell de la Mare de Déu és un dels secrets més ben guardats de les Falles. Any rere any, els vestidors creen un dibuix nou amb els rams de flors que entreguen els fallers i falleres de les diferents comissions.

Del mantell, fins ara, només se sabia que el fons serà blanc i que els vestidors van demanar rams blancs, grocs, rojos i multicolor. Ara, a penes unes hores abans que comence la desfilada, ja es pot intuir el dibuix que tindrà finalment la Mare de Déu després de l'Ofrena de 2023.

El dibuix del mantell de la Mare de Déu

Enguany, la Mare de Déu dels Desemparats portarà un disseny innovador, amb un dibuix dels més atrevits que s'han vist fins hui, que homenatjarà el centenari de la Coronació de la Mare de Déu. 

Imagen del dibujo del manto de la Virgen para la Ofrenda de 2023

Imatge del dibuix del mantell de la Mare de Déu per a l'Ofrena de 2023

Amb el fons en clavells blancs, els vestidors crearan en la seua esquena el dibuix d'una fallera -a l'esquerra-, amb monyos i pinta, i un faller -a la dreta-, amb el seu mocador lligat al coll. Per damunt d'ells dibuixaran una corona, rèplica de la Coronació de la Mare de Déu de 1923, la mateixa que s'ha replicat en la falla infantil de Reina-Pau.

Només queda per saber de quin color serà cadascuna de les parts del mantell, encara que es pot intuir que els clavells grocs s'utilitzaran majoritàriament per a la corona i els rams multicolor cobraran sentit en els vestits dels dos fallers.

Suscríbete para seguir leyendo