Burjassot celebra els èxits en hípica i gimnàstica aeròbica

El club Abetmar i la geneta Roser Serrano aconsegueixen medalles per a la ciutat

L'Abetmar de Burjassot aconsegueix grans èxits al Japó.

L'Abetmar de Burjassot aconsegueix grans èxits al Japó. / A.B.

Burjassot continua celebrant els èxits dels seus esportistes locals. Una vegada més, les i els gimnastes del Club de Gimnàstica Aeròbica Abetmar, acompanyats de la seua entrenadora Cristina Pérez, han aconseguit grans resultats, aquesta vegada al Japó, en la Suzuki World Cup 2023.

Allí, el club de Burjassot s'ha penjat una medalla d'or, tres de plata i quatre de bronze, en una competició en la qual l'exigència i el nivell de tots els participants ha sigut molt alt.

Roser Serrano se alza con un oro y un bronce en el Campeonato de España Universitario de hípica.

Roser Serrano aconsegueix un or i un bronze en el Campionat d'Espanya Universitari d'Hípica. / A.B.

D'altra banda, Roser Serrano Pons, va participar el passat cap de setmana en el Campionat d'Espanya Universitari 2023, en què es va alçar amb un primer lloc, medalla d'or, i un tercer lloc, medalla de bronze.

Roser, en doma amb Babalu De Adama De Susa, aconseguia la medalla d'or per equips per a la Universitat de València, junt amb la seua companya de formació Sara Mayes Alandete, amb la seua muntura PDC Forever FE en salt.

A més, en modalitat individual, muntant també Babalu, s'alçava amb la medalla de bronze en doma clàssica, representant també la Universitat de València i aconseguint una puntuació de 170,782 %. 

Suscríbete para seguir leyendo