Alzira decreta tres dies de dol per la víctima de l'assassinat masclista

L'Ajuntament convoca una concentració de repulsa, que també han organitzat Sueca i Carcaixent

Un policia nacional jubilat assassina la seua exparella i se suïcida a Alzira (València)

Agencia ATLAS

L'Ajuntament d'Alzira ha condemnat públicament l'assassinat masclista de Raquel Lorente a mans de la seua exparella, un policia jubilat que la va retindre en un xalet primer i va posar fi a la seua vida abans de suïcidar-se dimecres. A més, ha anunciat tres dies de dol oficial a la localitat en senyal de respecte i condol. També ha convocat la ciutadania a participar en un minut de silenci a les 14 hores d'aquest dijous davant del consistori. 

"Lamentem profundament i condemnem l'assassinat de Raquel Lorente. Volem transmetre suport i fortalesa als familiars, els amics i les amigues i els companys i les companyes de la víctima per a afrontar aquests moments tan dolorosos", ha expressat el consistori.

No serà l'únic. Dues hores abans hi haurà una concentració similar a Carcaixent, d'on era veïna Raquel. L'Ajuntament també ha condemnat l'assassinat de Raquel "a conseqüència de la violència masclista". Serà davant de la casa consistorial.

A la mateixa hora, l'Ajuntament de Sueca també ha convocat els seus veïns i veïnes per a guardar un minut de silenci en senyal de dol per l'assassinat d'Alzira. També pel de Béjar.

Suscríbete para seguir leyendo