Localitzen diverses peces de roba de l’home desaparegut a Alzira

El dispositiu de cerca roman actiu

Fran Ausina està en parador ignorat des de dijous

Fran Ausina va desaparéixer dijous

Fran Ausina va desaparéixer dijous / Levante-EMV

Rubén Sebastián

Rubén Sebastián

La cerca de Francisco Ausina no cessa a Alzira. El dispositiu liderat per la Policia Nacional ha permés localitzar diverses peces de roba que, suposadament, el desaparegut de 41 anys portava dijous, últim dia de què hi ha informació sobre el seu parador.

Fran va patir un accident de trànsit lleu dijous a la vesprada, en la coneguda com a rotonda de les Fulles, en l’accés nord de la ciutat. Després de l’incident, va fugir a peu i va deixar en el vehicle les seues pertinences (un telèfon mòbil i les claus de casa).

Al llarg del cap de setmana i també hui dilluns, la Policia Nacional i Local, a més de Protecció Civil, Guàrdia Civil, amics, familiars i, fins i tot, piragüistes han fet batudes de cerca al llarg del riu i els seus voltants.

L’única pista que de moment s’ha localitzat, segons han confirmat a Levante-EMV fonts oficials, és l’aparició de part de la seua vestimenta. En concret, una samarreta i roba interior. La troballa de les peces, totalment seques, s’ha produït hui prop del riu, al costat del recinte firal, en una zona per la qual, a priori, ja s’havien fet tasques de cerca ahir.

Suscríbete para seguir leyendo