Detingut el presumpte autor dels incendis a Orriols

L’arrestat és un home de 20 anys i d’origen espanyol amb nombrosos antecedents policials

Les flames devoren contenidors i cotxes a Orriols en un altre episodi de crema de mobiliari urbà

Social Drive

Agents de la Policia Nacional han detingut, este matí, a València, un home de 20 anys i d’origen espanyol, com a presumpte autor de la crema de diversos contenidors al barri valencià d’Orriols la nit de diumenge a dilluns. A este jove se l’acusa dels delictes d’incendi i danys per calar foc a diversos contenidors, ocasionant danys a diversos vehicles. A l’arrestat, a més, li consten nombrosos antecedents policials.

Diversos incendis en cadena a Orriols

A l’home se li atribuïx la presumpta autoria de la crema, en total, de nou contenidors repartits al llarg del carrer Sant Joan Bosco de València, en concret a l’altura dels números 47, on van cremar tres contenidors, una moto i dos cotxes; en el 79, cinc contenidors, quatre cotxes i la façana completament ennegrida i en el número 93. Les flames van arribar a tindre tal altura i magnitud que diversos dels vehicles estacionats al carrer van resultar sinistre total, i de la motocicleta només va quedar l’estructura completament calcinada.

Uns altres dels béns que van resultar afectats per este foc van ser els baixos comercials que es trobaven al costat dels contenidors. Afortunadament, no va caldre lamentar danys personals, però el veïnat va ser presa del pànic a causa de la virulència de les flames, que van sembrar el terror la nit de diumenge a dilluns.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS