La circulació retorna a la normalitat a la Pista de Silla

El trànsit en la via, després d'haver estat tallat a primera hora del matí, torna ser fluït en els dos sentits

La congestió que hi havia a l'entrada a València per Ausiàs March s'ha dissipat

Un grup d'agricultors es concentra davant de la Delegació de Govern

Càmera de la DGT en temps real.

Càmera de la DGT en temps real. / DGT.

Les protestes dels agricultors afluixen el seu impacte en les carreteres de la província després de centrar-se hui a l'entrada a la ciutat de València. Després que a primera hora d'este divendres provocaren el bloqueig en els dos sentits de la V-31 a l'altura de la localitat valenciana d'Albal, segons informava Europa Press per fonts de la Direcció General de Trànsit (DGT), en este moment -segons ha pogut comprovar este diari- eixe tall ha desaparegut i la circulació ha tornat a la normalitat a la Pista de Silla. Amb això, el bloqueig d'esta carretera que hi havia en el quilòmetre 7 a primera hora d'este matí ha sigut totalment alliberat.

Per a evitar qualsevol problema, s'ha establit un dispositiu de la Guàrdia Civil al quilòmetre huit de la V-31, que en este moment no està actuant.

El mateix ha succeït en l'entrada a València per Ausiàs March, que a primera hora romania col·lapsada per la manifestació, la qual cosa deixava talls parcials i retencions a l'altura de la CV-33, a Albal/Beniparrell. No obstant això, segons ha pogut comprovar este diari, ja hi ha una absoluta normalitat en l'accés.

Les protestes estan afectant també l'N-340 a l'altura de Vila-real, a Castelló, on hi ha cinc quilòmetres de circulació lenta.

A l'eixida de València a Alacant, la coneguda Pista de Silla, les retencions arriben a 6 quilòmetres, entre els punts 13 i 7, i en sentit contrari, són uns 7 quilòmetres de col·lapse.

Concentració a la Delegació de Govern

D'altra banda, un grup d'agricultors d'Utiel-Requena, Godelleta i altres poblacions de l'Horta Nord s'estan concentrant en este moment a la Delegació de Govern de València esperant que els reba algun responsable de l'ens, la delegada del qual és Pilar Bernabé.

Suscríbete para seguir leyendo