L’Ajuntament de València desallotja sis persones d’un edifici en ruïnes a l’avinguda Constitució

Els bombers de València intervenen en la construcció, davant de l’estat precari d’este, en la zona de Sant Miquel dels Reis

L’edifici desallotjat a l’avinguda Constitució de València

L’edifici desallotjat a l’avinguda Constitució de València

L’Ajuntament de València ha desallotjat sis persones que ocupaven l’edifici siti en el número 279 de l’avinguda Constitució, una de les construccions en estat de ruïna de l’entorn de Sant Miquel dels Reis.

El desallotjament s’ha portat a cap davant del mal estat en el qual es troba l’edifici, que ha obligat a intervindre-hi els bombers de València. Fonts municipals han informat que sis persones han sigut desallotjades, sense precisar si es tracta de persones de la mateixa família.

Les persones desocupades seran ateses pel Servici d’Atenció a Urgències Socials i Col·laboració en Emergències (SAUS) de l’Ajuntament de València. Este servici té com a finalitat donar resposta a totes aquelles situacions de crisis provocades per un fet inesperat que requerisquen una intervenció i un suport psicosocial immediat. El SAUS, segons van informar fonts municipals, s’encarrega del reallotjament de les persones que vivien en l’edifici desallotjat.

D’altra banda, s’iniciarà l’expedient de ruïna i demolició per part del Servici de Disciplina Urbanística. L’habitatge desallotjat està a pocs metres de Sant Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana i considerat l’Escorial valencià, i fa anys que està pendent d’un pla de regeneració urbanística que dignifique tot l’entorn. Fa uns anys ja es van dur a terme diversos derrocaments d’habitatges ruïnosos en l’entorn.

Suscríbete para seguir leyendo