Una recollida de firmes reclama més metges per a millorar el servici al consultori de Montroi

Façana del consultori de Montroi.

Façana del consultori de Montroi. / Levante-EMV

El col·lectiu de Compromís ha iniciat una recollida de firmes a Montroi per a reclamar a la Conselleria de Sanitat que millore el “pèssim” funcionament de consultori de la localitat davant la falta de mitjans i, sobretot, de personal.

La formació valencianista denúncia que la Conselleria no substituïx els facultatius quan agafen vacacions, dies lliures o simplement una baixa laboral, la qual cosa genera una sobrecàrrega de treball en l'altre company que presta el servici i demores en l'atenció per als usuaris. El portaveu de Compormís, Jordi Velasco, també denuncia que a Montroi no hi ha servici de pediatria ni de preparació al part.

Els alcaldes dels tres municipis de la Vall dels Alcalans ja van denunciar a través de Levante-EMV la precarietat del servici i la Conselleria es va escudar en la falta de metges. Velasco considera que, com a representants municipals, no es poden conformar amb esta resposta que no oferix solucions. “No podem seguir així, perquè hi ha molta gent gran i, quan només hi ha un metge, este ha d'atendre també les urgències”, incidix. El col·lectiu ha distribuït fulls pels comerços perquè els veïns puguen secundar esta petició.

Suscríbete para seguir leyendo