Cullera oferix formació en l’àmbit digital als nous emprenedors

El PAD és un servici gratuït d’orientació laboral que, en 2023, va atendre 40 empreses i més de 50 desocupats

Un dels tallers de formació impartits

Un dels tallers de formació impartits / Levante-EMV

L’Ajuntament de Cullera ha reforçat el Punt d’Atenció Digital (PAD), incorporant-hi, com a novetat, l’assessorament a persones emprenedores que busquen iniciar un projecte empresarial. A més, enguany, el servici preveu l’orientació a empreses en aspectes relacionats amb la sostenibilitat social i mediambiental del seu negoci, i es desenvoluparan diverses formacions per als comerços de la localitat.

La regidora responsable de Turisme i Promoció Econòmica, Débora Marí, ha definit el Punt d’Atenció Digital com “una ferramenta fonamental en el nostre compromís amb el desenvolupament econòmic de Cullera, preparant el nostre teixit empresarial amb ferramentes i coneixements necessaris per al futur digital, i també per a dotar de competències les persones que busquen reforçar les seues capacitats per al mercat laboral”.

Assessorament digital

El PAD és un servici totalment gratuït d’assessorament digital per a empreses, comerços, autònoms i persones desocupades amb la finalitat de millorar les seues competències digitals. Situat al Centre de Formació Agustín Olivert presta servici els dimecres i divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Dades de 2023

Fomentat dins del programa “Ribera impulsa”, al llarg del 2023, es van desenvolupar una dotzena de tallers grupals i més de 50 assessoraments individuals per a dotar les persones desocupades de Cullera dels recursos i de les ferramentes digitals necessàries per a millorar el seu procés de cerca d’ocupació. De fet, 17 persones van ser contractades per empreses i comerços de la Ribera gràcies al PAD d’Ocupació.

D’altra banda, 39 empreses i comerços van rebre tallers i orientació per a millorar la seua presència i competitivitat en internet i estratègies de comunicació digital i màrqueting gràcies al PAD Empresa.

Suscríbete para seguir leyendo