PP, Vox i Compromís aproven crear una auditoria que avalue el cost real del Nou Mestalla

L'objectiu és "garantir la seguretat jurídica i exigir eficaçment les garanties que asseguren el cost total de les obres i que estes no tornaran a ser paralitzades"

Aspecte actual del Nou Mestalla, les obres del qual estan parades des de febrer de 2009. | FRANCISCO CALABUIG

Aspecte actual del Nou Mestalla, les obres del qual estan parades des de febrer de 2009. | FRANCISCO CALABUIG / Pau Pardo. València

Levante-EMV

Els grups municipals de PP, Vox i Compromís van aprovar este dimecres una moció per a encarregar una auditoria "externa i independent" que avalue el cost real del projecte presentat pel València CF per a les obres del Nou Mestalla, segons van informar fonts municipals.

Esta moció, impulsada per Vox i en la qual es va abstindre el PSOE, va ser ratificada en la comissió d'Urbanisme amb l'objectiu de "garantir la seguretat jurídica i exigir eficaçment les garanties que asseguren el cost total de les obres i que estes no tornaran a ser paralitzades".

Així, segons va informar Vox en un comunicat, el segon apartat del text exposa que es posposaran "per seguretat jurídica qualssevol altres qüestions relacionades amb el València fins que es conega la votació i decisió prevista per al 6 de març sobre l'ATE del València CF".

El text de la formació va incidir en el fet que a través d'esta moció alternativa es podrà "exigir al València CF garanties -avals- suficients i eficaces pel cost total de l'obra", després de les crítiques abocades per Vox en els últims mesos en demanar unes garanties que avalen el projecte del Nou Mestalla.

Suscríbete para seguir leyendo