La Federació de Veïns reclama una investigació davant la ràpida propagació de l'incendi

Broseta demana que s'esclarisquen les causes que van provocar que el foc s'estenguera de manera tan ràpida

Els primers minuts de l'incendi que va calcinar l'edifici de Mestre Rodrigo en poques hores

Els primers minuts de l'incendi que va calcinar l'edifici de Mestre Rodrigo en poques hores / Fernando Bustamante

H.García

La Federació d’Associacions Veïnals de València (FAAVV) ha traslladat hui el seu més sentit condol a familiars i persones pròximes de les víctimes de l'incendi dels dos edificis del barri de Campanar, així com el suport a totes les persones afectades.

Així mateix, la federació ha incidit en la necessitat de dur a terme una investigació que esclarisca les causes de la ràpida propagació del foc.

Els materials en el punt de mira

Tal com ha explicat la presidenta de la federació veïnal, María José Broseta, “el més urgent i necessari ara és atendre totes les persones afectades per l'incendi i prestar-hi el màxim suport possible des de totes les administracions”. La presidenta de l'FAAVV ha comunicat el seu més sentit condol i condolences davant el tràgic fet ocorregut la vesprada d'ahir dijous.

Mª José Broseta, presidenta de la Federación de Asociaciones de Vecinos

M. José Broseta, presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns / F.B.

Així mateix, ha traslladat l'agraïment del moviment veïnal a tots els cossos i servicis públics que han treballat i continuen treballant de valent davant este tràgic fet.

D'altra banda, María José Broseta ha assenyalat la necessitat urgent de fer una investigació, estudi i anàlisi de les causes que han pogut propiciar que el foc s'estenguera de manera tan ràpida en els edificis. Tant pel que fa a la qüestió dels materials de construcció, de què s'ha estat parlant per part de tècnics i experts, com del mateix procés d'edificació d'estos edificis.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS