Detenen un home de 35 anys per una violació a Ontinyent

La víctima va visitar les Urgències de l’hospital, moment en el qual es va activar el protocol contra agressions sexuals

Imatge d’arxiu d’un cotxe de la Policia Nacional

Imatge d’arxiu d’un cotxe de la Policia Nacional / EUROPA PRESS - ARXIU

Un home de 35 anys va ser detingut, el passat 17 de febrer, després de ser denunciat com a autor d’una presumpta violació sexual que va tindre lloc a Ontinyent. Els agents van arrestar l’home, de nacionalitat búlgara, després de ser requerit a l’hospital de la capital de la Vall d’Albaida i activar-se el protocol contra agressions sexuals.

Segons han confirmat a Levante-EMV des de la Policia Nacional, els agents van ser requerits pels servicis mèdics d’Urgències del complex sanitari després que la dona —de 21 anys— hi acudira acompanyada i denunciara els fets cap a les 12 del migdia del dia després de l’agressió.

Així, el presumpte agressor sexual va ser detingut en el seu propi domicili, després que la Policia Nacional executara les pertinents gestions per a la seua localització i identificació. Els fets van tindre lloc durant la nit del divendres 16 al dissabte 17 en un domicili de la capital de la Vall d’Albaida. L’home va passar a disposició judicial l’endemà de ser arrestat pels policies.

DAVANT DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA, 016

El telèfon 016 atén les víctimes de violència de gènere les 24 hores del dia, tots els dies de l’any. En este telèfon trobaràs l’ajuda d’especialistes en múltiples idiomes. Si tu o algú que coneixes és víctima de violència física, psicològica, sexual, econòmica o de qualsevol altra índole, telefona: el número no es queda registrat en la factura telefònica.

En cas de necessitar ajuda urgent, en el 112 els equips d’Emergències t’auxiliaran amb rapidesa.

Suscríbete para seguir leyendo