Naix un nou col·lectiu feminista a l'Alcúdia

L'associació Agermanades es presenta en societat i organitza les seues primeres activitats

Col·lectiu Agermanades de l'Alcúdia.

Col·lectiu Agermanades de l'Alcúdia. / Levante-EMV

L'associació Agermanades, el nou col·lectiu feminista de l'Alcúdia, es va presentar en societat el passat cap de setmana. El seu primer acte va reunir més de 250 persones al Parc del Patinatge.

En ambient alegre i acollidor, el col·lectiu va preparar música en directe de la mà d'Àngels i el grup Malvasia, i també va oferir la possibilitat d'inscripció a les persones assistents. També va comptar amb el suport d'altres agrupacions feministes de la comarca. Durant l'acte, es va preparar la pancarta que l'associació portarà a la manifestació del pròxim 8 de març a València.

Precisament, amb motiu de la proximitat del Dia de la Dona, l'associació Agermanades ha programat dos noves activitats. El dimecres 6 de març, a les 19.30 hores, oferirà la xarrada "Parlem de feminisme", a la Casa de la Cultura. La tècnica d'Igualtat Cristina Boix dirigirà la conferència. El dissabte 9 de març, a les 11.00 hores, ha previst "8M en família", un conjunt d'activitats familiars centrades en la coeducació. Serà al Parc del Patinatge.

Suscríbete para seguir leyendo