Portes obertes en els col·legis municipals de València

El Fernando Giner de los Ríos, el Clara Campoamor, l’Escola de Pinedo i l’Escola Solc són alguns dels col·legis que han mostrat les seues instal·lacions a pares i alumnes

El CEIP Fernando Giner de los Ríos és un dels que han obert les portes

El CEIP Fernando Giner de los Ríos és un dels que han obert les portes / R. L. V.

José Miguel Vigara

José Miguel Vigara

Els centres escolars de l’Ajuntament de València han iniciat les seues jornades de portes obertes abans de la preinscripció del nou alumnat, amb vista al curs 2024-2025, amb la finalitat que les famílies interessades puguen valorar les seues instal·lacions i el seu projecte educatiu.

Tal com informen fonts municipals, el Col·legi Municipal Fernando Giner de los Ríos, de Quatre Carreres, celebra esta jornada esta vesprada, a les 16.45 hores, amb la finalitat de mostrar, tal com consta en el seu web, “que es tracta d’un centre pluralista, tolerant i respectuós, que basa la seua acció educadora en l’evolució i la maduració del menor, perquè aprenga a analitzar la realitat, formar els seus propis criteris i prendre decisions responsables”.

Amb el mateix objectiu, afigen estes fonts, “hui també han obert les portes les escoles infantils Gent Menuda, a Poblats Marítims; l’escola de Pinedo, a Poblats del Sud; i l’escola Solc, a l’Olivereta”. Així mateix, indiquen les mateixes fonts, “hui han celebrat una jornada d’obertura l’escola Clara Campoamor, a Rascanya, i la de Quatre Carreres, que celebraran unes altres sessions informatives similars este dijous 18”.

La regidora d’Educació, Rocío Gil, ha informat hui d’estes sessions informatives “en les quals es completarà la informació que figura en el web de cada centre amb la finalitat de facilitar a les famílies una decisió tan important com és l’escolarització dels seus fills i filles”. “Volem que aquelles persones interessades puguen conéixer la idiosincràsia dels centres municipals i puguen respondre diferents dubtes sobre el futur procés d’aprenentatge dels seus menors, així com conéixer l’experiència i la personalitat del professorat i professionals de cada centre”.

Estes jornades es duen a terme en tots els col·legis i escoles infantils de titularitat municipal, les primeres ja van celebrar-se al col·legi de Benimaclet i al Santiago Grisolía, a Algirós, l’11 d’abril passat.

Suscríbete para seguir leyendo