“Indecent” estany en el pont de l’Àngel Custodi

Sanjuán assegura que és “vergonyós” que el Govern de Catalá, amb Vox com a soci, es gaste els diners a construir un llac “antipobres” per a perseguir les persones que dormen al carrer

Pont de l’Àngel Custodi

Pont de l’Àngel Custodi

L’encàrrec de la redacció del projecte de construcció del primer estany anti-assentaments de persones sense llar del Jardí del Túria que este dimarts va aprovar l’organisme autònom de parcs i jardins de l’Ajuntament de València i que impulsa el regidor del ram Juanma Badenas, de Vox, ha desencadenat les crítiques dels grups de l’oposició a l’Ajuntament de València. En concret, el regidor socialista Borja Sanjuán ha censurat que “l’única obra” que impulsa el nou govern de PP i Vox és un estany “antipobres”.

El Govern de la ciutat “perseguix amb duresa el feble i és dòcil amb el poderós”, ha afegit este matí el regidor socialista en una visita a la plaça de Bruges i el mercat, en la qual han denunciat el mal estat de l’arbratge de la ciutat després de la caiguda d’una mèlia a la plaça del Mercat este dimarts, a conseqüència de la qual van resultar ferides tres persones.

Borja Sanjuán y Elisa Valía en la visita a la plaza de Brujas

Borja Sanjuán i Elisa Valía en la visita a la plaça de Bruges / GMS

Necessitem que els que governen siguen persones treballadores i tinguen altura ètica. Ací tenim un govern d’“ignorants, vagues i insensibles”. “Quan passe el temps i vegem que l’Ajuntament es va gastar els diners a construir estanys per a perseguir persones que es veuen obligats a dormir al carrer ens farà molta vergonya”. “És indecent”, assegura Sanjuán, que retrau a l’alcaldessa, M. José Catalá, que “pose la seua cara i nom a una mesura tan lamentable”.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS