L’Ajuntament renovarà les fonts històriques de l’Albereda, Blanqueries i la plaça de l’Ajuntament

Destina prop de 500.000 euros al manteniment de deu fonts ornamentals

Font de l’Albereda

Font de l’Albereda

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València aprovarà, demà, l’execució de les obres de renovació de fonts ornamentals i històriques de València. Esta actuació s’emmarca dins de l’estratègia del Pla de recuperació, transformació i resiliència, la qual cosa suposa comptar amb fons europeus Next Generation per al seu finançament. L’import total de les obres ascendix a 443.345 euros.

Este projecte té com a objectiu renovar les fonts ornamentals de la ciutat per a millorar-ne l’eficiència energètica, al mateix temps que se’ls convertix en una destinació turística sostenible.

El contracte, que tindrà un termini de duració de cinc mesos, preveu la renovació de deu fonts ornamentals i històriques. En concret, es tracta de les fonts de la plaça de l’Ajuntament; la font Alberca Mistral, situada al carrer de la Blanqueria; la de la plaça del Carme; la del carrer Vicent Iborra; el monument al Riu Túria, situat a la plaça de la Mare de Déu; les dos fonts de l’Albereda, una situada en la zona de Vivers i una altra en la zona de l’avinguda d’Aragó; la font de Mestre Serrano, també al carrer de la Blanqueria; el monument a Sorolla, situat a la plaça Setmana Santa Marinera; i la font de l’avinguda Regne de València.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS