Rafa Xambó dedica les seues “últimes cançons” a l’Algemesí que el va veure nàixer

El músic i sociòleg actuarà en la localitat com a part de la gira amb la qual s’acomiada dels escenaris

Rafa Xambó, durant un concert, en una imatge d’arxiu

Rafa Xambó, durant un concert, en una imatge d’arxiu / Levante-EMV

Més de cinquanta anys després de l’inici de la seua trajectòria artística, el músic i sociòleg d’Algemesí Rafa Xambó s’acomiada dels escenaris amb una gira de concerts que té una parada obligatòria en la localitat que el va veure nàixer. El dia 20 d’abril, a les 19.30 hores, Xambó actuarà a la Casa Cantonera, on oferirà al públic un repertori en el qual el seu últim disc publicat, Les últimes cançons, serà el gran protagonista.

“La decisió de Rafa Xambó d’acomiadar-se dels escenaris en el seu propi poble, en el nostre xicotet corral, compartint este moment íntim amb la seua gent i la seua família, és un gest profundament emotiu i significatiu”, explicaven els portaveus de l’espai Casa Cantonera. “És una manera de tancar un capítol important de la seua vida artística en un entorn que li és familiar i volgut, creant així un moment especial i memorable per a tots els que tinguen la fortuna de ser-hi presents”, van afegir els organitzadors.

Xambó oferirà el seu concert al costat de Salva Vázquez, que l’acompanyarà de nou al piano i els teclats. En este es podran escoltar reinterpretacions d’algunes de les seues cançons més populars, així com les seues últimes composicions, per a les quals l’autor s’ha inspirat en els poemes de Maria Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés, Maria Josep Escrivà o William Shakespeare.

Suscríbete para seguir leyendo