Dénia "accelera" en el control de l'excés de velocitat: 180 conductors sancionats en una setmana

Un 15% dels 1.262 vehicles controlats van cometre una infracció per excés de velocitat

Un dels controls de velocitat

Un dels controls de velocitat / Policía Local de Dénia

La Policia Local de Dénia va dur a terme la setmana passada una campanya de control de la velocitat al municipi que es va saldar amb un total de 180 denúncies per excés de velocitat. Estes denúncies poden comportar sancions de pèrdua de fins a 6 punts, multes que oscil·len dels 100 als 600 euros i fins i tot la pèrdua del permís de conduir. Del 15 al 21 d'abril, la Policia Local va realitzar controls preventius, en horaris de matí i de vesprada, en diferents ubicacions de la ciutat: a l'avinguda Joan Fuster, en diversos trams de la carretera de les Marines, al camí del Cementeri, a la carretera de les Rotes, al camí de Gandia, a l'accés a la Pedrera, a l'avinguda del Metge Manuel Vallalta, a la zona de l'IES Sorts de la Mar i a les carreteres CV 725, i CV 7221.

Los agentes vigilan la velocidad de los coches en una de las vías de Dénia

Els agents vigilen la velocitat dels cotxes en una de les vies de Dénia / Policía Local de Dénia

Durant esta campanya, s'ha detingut per a controlar-los 1.262 vehicles, dels quals un 15 % han comés una infracció relacionada amb excés de velocitat.

L'excés de velocitat i els accidents

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, ha volgut destacar la importància de realitzar estos controls preventius de velocitat en les vies urbanes “perquè l'excés de velocitat continua estant entre les tres primeres causes de mort en sinistres vials”.

Suscríbete para seguir leyendo