Espectacular persecució al volant pels carrers de l’Alcúdia

El conductor, detingut després de diversos minuts de conducció temerària, ha intentat atropellar un agent de la Guàrdia Civil

Espectacular persecució a l’Alcúdia

Óscar García

Rubén Sebastián

Rubén Sebastián

Un Mini de color blau ha centrat totes les mirades este matí a l’Alcúdia en protagonitzar una espectacular persecució que s’ha saldat amb la detenció del conductor del vehicle.

Segons fonts consultades per Levante-EMV, la persecució s’ha prolongat durant diversos minuts i ha recorregut diversos carrers del nucli urbà de la població de la Ribera Alta.

En esta han participat dos vehicles de la Guàrdia Civil que, amb les sirenes actives, han perseguit el conductor d’un Mini de color blau, que circulava a més velocitat de la permesa i ha infringit altres normes de circulació, segons es reflectix en els vídeos que han gravat els atònits vianants. La Guàrdia Civil ha sol·licitat la col·laboració de la Policia Local per a atrapar l’individu.

Sense danys personals

En un moment determinat, mentres circulava per l’avinguda Antoni Almela, la principal artèria de la localitat, el conductor que fugia de les autoritats ha abandonat el vehicle i ha continuat amb la seua escapada a peu per un dels carrers perpendiculars a l’avinguda. Els agents l’han seguit també a peu, fins que l’han detingut.

Les mateixes fonts asseguren que, malgrat la perillositat que ha representat per a la població i que l’arrestat ha intentat atropellar un agent de la Guàrdia Civil, no ha calgut lamentar danys personals.

Suscríbete para seguir leyendo