Una crema de restes pirotècniques provoca un incendi a Olocau

Els bombers han controlat el foc, que, després d’una explosió dins d’una gàbia, ha afectat una zona de vegetació

Actuació dels Bombers del Consorci Provincial

Actuació dels Bombers del Consorci Provincial / CPB

Amparo Soria

Amparo Soria

El Consorci Provincial de Bombers de València s’ha mobilitzat a les 7 del matí per un incendi en les instal·lacions d’una pirotècnia a Olocau, produït en un camp exterior de l’empresa on es duia a terme una crema de restes de material pirotècnic. La crema s’efectuava dins d’una gàbia metàl·lica en un recinte barrat, com a mesura de seguretat. Durant l’operació, s’ha produït un incendi amb explosió, i el foc s’ha propagat cap a una zona de vegetació, camps de cultiu i un barranc.

Intervención de los bomberos en Olocau, en la pirotecnia que ha sufrido un incendio.

Intervenció dels bombers a Olocau, en la pirotècnia que ha patit un incendi / L-EMV

A l’incident s’han desplaçat, este matí, tres dotacions de bombers dels parcs de l’Eliana, Moncada i Paterna, juntament amb un sergent i un oficial del Consorci, que han procedit a actuar en l’extinció de l’incendi del barranc i en la resposta a l’incendi del material pirotècnic, seguint les mesures de protecció i distància de seguretat necessàries per als intervinents.

Intervenció de Tedax

En estos moments, l’incendi ja està controlat i només queden alguns punts calents i els bombers treballen a acabar d’extingir-lo. També es troben en la zona la Guàrdia Civil i TEDAX.

L’incident no ha deixat danys personals ni ha afectat altres instal·lacions de l’empresa.

Suscríbete para seguir leyendo