L'Amistat de Burjassot i la Rondalla de Castellnovo intercanvien música de pols i pua

La Casa de la Cultura va acollir este dissabte la XXI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals 

Actuació de la Rondalla i Cor L'Amistat de Burjassot.

Actuació de la Rondalla i Cor L'Amistat de Burjassot. / V

El teatre de la Casa de Cultura de Burjassot va acollir dissabte passat al matí, dins de la XXI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals –que patrocina la Generalitat Valenciana– les actuacions la Rondalla de Castellnovo i, com a societat artística amfitriona, la Rondalla i Cor L’Amistat. 

El recinte municipal, que va comptar amb una representació de l'ajuntament encapçalada per l'alcalde, Rafa García, i el regidor de Patrimoni, Javier Naharros, es va omplir de nombrosos aficionats a la música de pols i pua.

Pròximes actuacions

Va pujar el teló la rondalla que, dirigida per la mestra María Porcel, va arribar des de la comarca de l'Alt Palància. Entre altres peces van interpretar la cançó d'estudiantina “Agua del pozo” de Chucho Palacios, l'havanera “La novia del pescador” de Jesús López Pacheco i les populars “Noche de garitas” i “Mazurca del rey”. 

La Rondalla de Castellnovo sobre el escenario.

La Rondalla de Castellnovo sobre l'escenari. / V.R.S.

A continuació, el grup amfitrió, a les ordes del mestre José Manuel Felipe, va recrear el fado “Lisboa antigua” d'Agostinho dos Santos, el tango “La cumparsita” de Gerardo Matos i “La conquista del paraíso” de Vangelis, entre altres partitures.

Pròximament, les dos societats musicals oferiran este mateix concert a la localitat castellonenca de Castellnovo. Tothom hi està convidat.

Teatro de la Casa de Cultura de Burjassot.

Teatre de la Casa de Cultura de Burjassot. / V.R.S.

Suscríbete para seguir leyendo