Llíria acull el IV Concurs Nacional de Clarinet

El certamen se celebrarà este cap de setmana en el conservatori de la localitat amb la participació de 100 concursants

Certamen de clarinetistes a Llíria

Certamen de clarinetistes a Llíria / Levante-EMV

El Conservatori Professional de Música de la capital del Camp de Túria acollirà este pròxim cap de setmana, 15 i 16 de juny, la quarta edició del Concurs Nacional de Clarinet “Llíria, Ciutat Creativa” i el I Concurs Ibèric de Clarinet Baix. El certamen està organitzat per S&M Music i compta també amb la col·laboració de les regidories d'Ensenyaments Artístics i de Cultura de l'ajuntament de la localitat.

El concurs ha aconseguit enguany el seu rècord d'inscripcions amb un total de 100 concursants en les seues diferents categories. Participarà alumnat de clarinet d'ensenyaments elementals, professionals i superiors de conservatoris i centres musicals de tota Espanya. 

L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Cultura, concedirà un premi especial a les persones guanyadores en les modalitats de 6é curs d'ensenyaments professionals, 1r i 2n curs d'ensenyaments superiors, 3r i 4t curs de superiors, i la categoria B, fins a 18 anys, del I Concurs Ibèric de Clarinet Baix “Llíria, Ciutat Creativa”, que està obert també a músics de Portugal. Estos guardons consistiran en la realització d'un recital dins de l'agenda cultural municipal durant la pròxima temporada. 

Activitats paral·leles

A més, el certamen comptarà amb activitats paral·leles com ara exposicions, classes magistrals i conferències a càrrec de reconeguts professionals del clarinet. 

Igualment, s'oferiran dos concerts oberts a tot el públic en l'entrega de premis de cada jornada. El dissabte 15, a les 19.00 hores, hi actuarà Daniel Belloví i l'Ensemble S&M Music. 

El 16 de juny tancarà el certamen, a les 18.30 hores, el recital del Duo Elnath, format pel clarinetista Francisco José Gil Ortiz i el pianista Ángel Cámara Martínez.

Suscríbete para seguir leyendo