Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Torrent lliura els premis dels Jocs Florals Infantils de 2020

L’acte es va celebrar de manera presencial amb l’assistència de la fallera major infantil

La fallera major infantil de Torrent (a la dreta) amb dos dels guanyadors del certamen. | A.T.

La Fallera Major Infantil de Torrent, Sandra Peris, i el regidor de Falles, J. Pascual Martínez, van presidir l’acte de lliurament dels premis dels XXXVI Jocs Florals Fallers Infantils 2020, l’emblemàtic concurs literari organitzat per la falla Ramón y Cajal i considerat pel col·lectiu faller com un dels pilars fonamentals en la difusió de la cultura fallera.

«Aquest ha sigut un acte molt emotiu perquè les circumstàncies ens han portat a reecontrarnos 15 mesos. A més pel que representa aquest concurs: el paradigma de la simbiosi en les falles i la cultura, a més, amb el foment entre els i les més joves», va subratllar Martínez, qui a també va destacar el record pòstum que es va dedicar a Fernando Furió, faller Ramón y Cajal i guanyador d’un dels guardons, que va recollir la seua filla.

En categoria A, els guanyadors d’un segon premi compartit van ser Belén Molina Puig (Ramón y Cajal), amb «Els avis haurien de ser immortals», i Jaime Herreros (Escultor Vicent Pallardó), amb «Vull ser president»; el primer premi va ser concedit a María Loreto Coronado (Ramón y Cajal), amb «Un somriure sedós».

En la categoria B, les guardonades van ser Carla Pallardó (Sedaví), amb «Tic-tac», mentre que el primer premi va ser per a Carmen Furió (Sant Roc) per «Lliris blaus».

Compartir el artículo

stats