Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Rafelbunyol prepara el cicle cultural de les festes patronals

Els concerts, a partir del 27 d’agost, comptaran amb un protocol anticovid

Actuació de Ramonets a la plaça de l’Ajuntament de Rafelbunyol a 2020. | A.R.

Les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Rafelbunyol organitzaran el programa «Cultura d’Estiu» del 27 d’agost al 5 de setembre com a motiu de les festes patronals del municipi. La creació d’aquest cicle cultural té com a objectiu principal difondre la cultura, d’una manera segura per complir les mesures contra la covid-19, on podrem trobar tot tipus d’espectacles i concerts de música per a tots els públics.

Per segon any consecuatiu, Rafelbunyol finalitzarà el període estival amb una àmplia oferta cultural a la plaça de l’Ajuntament que pretén evitar els actes i esdeveniments massius i, al mateix temps, oferir una alternativa d’oci per als veïns i veïnes.

«Continuem convivint amb el virus i després de l’èxit de la fòrmula de l’any passat, hem tornat a apostar per aquest tipus de programació perquè les famílies, al final del període de vacances, puguen gaudir d’espectacles culturals en un entorn de seguretat complint amb la normativa» declara Alicia Piquer, regidora de Cultura. 

La realització dels actes comptarà amb un protocol anticovid. Així doncs, als concerts es controlaràn la distància mínima interpersonal i les mesures higienicosanitàries exigides, amb la finalitat d’evitar els contagis. A més, s’hi restringirà l’aforament amb l’adquisició d’entrades gratuïtes a l’Espai Actua.

«Recordem a la ciutadania que han de continuar comportant-se amb responsabilitat, prudència i respecte per a evitar situacions de perill. De nou, hem fet coincidir la programació amb les dates en les quals tradicionalment han tingut lloc les festes locals, però no té res a veure amb les festes tradicionalment concebudes. El que sí es manté són les ganes de gaudir, la germanor i continuar treballant per el poble», afirma el regidor de Festes, Tono Ros.

Des del consistori s’espera que la programació siga ben rebuda, ja que ha sigut possible, en gran part, gràcies al programa del SARC de la Diputació de València i el Circuit de l’Institut Valencià de Cultura.

Compartir el artículo

stats