Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Manises amplia els horitzons de la ceràmica a Turquia

El regidor de Promoció de Ceràmica local, Xavier Morant, ha visitat Kütahya amb motiu del Fòrum Mundial de Ciutats Intermèdies

Xavier Morant en la seua visita a Turquia. | A.M.

El regidor de Promoció de Ceràmica de l’Ajuntament de Manises i president de l’Associació Europea de Ciutats de la Ceràmica (AEUCC), Xavier Morant, ha visitat Turquia, concretament la ciutat de Kütahya, amb l’objectiu de portar aquesta artesania més enllà de les fronteres locals.

Així, en aquesta visita institucional va fer-se la presentació de l’AEEUCC per tal de poder ampliar horitzons, captar nous països membres i assumir reptes, sempre en favor de la ceràmica.

Enfortir els lligams

Aquesta presentació es va englobar dins del Fòrum Mundial de Ciutats Intermèdies i va enfortir els lligams entre els diferents membres de l’associació, així com també entre els membres de l’Associació Italiana de Ciutats de la Ceràmica (AICC), molt actius també en aquest sector.

D’altra banda, cal destacar que Kütahya també és ciutat creativa de la Unesco des de 2017 també en la modalitat d’Artesania i Arts Populars, modalitat a la qual aspira Manises a estar dins de la xarxa de ciutats creatives de la Unesco i que es desvetlarà a finals d’octubre.

Compartir el artículo

stats