Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Picassent millora els seus parcs amb la participació de les escoles

L’alumnat de 6é de primària ha visitat els parcs municipals per conèixer les novetats integrades pel consistori

Visita de l’alumnat de Picassent a un dels parcs del municipi. | A.P.

L’alumnat de Picassent ha visitat alguns dels parcs municipals aquesta semana junt a l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, per a conèixer els resultats del «Ple a l’Escola», un projecte de la Regidoria de Participació Ciutadana dirigit a l’alumnat de sisé de primària dels centres educatius de la localitat.

La primera edil ha mostrat l’alumnat cadascun dels elements nous integrats als parcs i els ha recordat la importància de la seua participació en estes millores i a vore el poble amb els seus ulls a través del treball, la posada en comú per millorar també el lloc on viuen i les zones on disfruten del seu oci. També ha assenyalat que, a través del projecte «els escolars aprenen també a prendre decisions de manera comunitària i efectiva, a més d’administrar mitjançant el pressupost assignat les seues idees».

«Ple a l’Escola» consta d’un treball previ d’estudi, anàlisi i debat, sobre quines millores volen executar als parcs infantils del poble. La iniciativa pretén promoure entre l’alumnat la gestió de recursos econòmics de l’Administració Local i el seu funcionament. D’aquesta manera, amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana, s’han portat a terme les accions presentades i votades en el Ple fa uns mesos.

Compartir el artículo

stats