Síguenos en redes sociales:

«Canvia el conte» contra la violència sexual arriba Burjassot

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), està desenvolupant programes i activitats de prevenció en drogodependències orientades a l’àmbit educatiu, amb l’objectiu de reforçar la labor preventiva dels propis centres.

En les pròximes setmanes, en coordinació amb els equips directius i d’orientació dels centres educatius d’Infantil i Primària, es facilitaran els materials preventius «Contes per a conversar» i «Brúixola» amb l’objectiu que el professorat del cicle d’infantil i primària els treballe amb l’alumnat dels nivells.

L’Ajuntament de Burjassot ha impulsat una exposició juvenil per a la prevenció de les violències sexuals que recorrerà, durant els mesos de novembre i desembre, diferents instituts. La mostra ja ha arribat a l’IES Federica Montseny, on estarà fins al 29 de novembre. D’altra banda, l’IES Vicent Andrés Estellés, la rebrà del 22 de novembre al 3 de desembre.

Amb el títol «Canvia el conte», aquesta exposició està subvencionada pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Está formada per nou panells que aborden diferents temàtiques.

Pulsa para ver más contenido para ti