Sandra, Aitana, Jaime, Paco, el passat 10 de març sempre estarà marcat en la meua retina€ Visita oficial a Diputació i Generalitat, última mascletada a València ciutat i reunió de presidents, on vàrem decidir ajornar les falles. També recordaré sempre la recollida dels monuments, tots a una, pensant que prompte tornarien a eixir al carrer, però no ha pogut ser.

Decisió difícil i complicada però que demostra molta responsabilitat per la vostra part. Ha passat pel vostre pensament tot el món faller demostrant germanor; els artistes fallers, les floristeries, els pirotècnics, les orquestres i les vostres representants, les falleres majors€ impensable però a hores d'ara real.

Vos ho he dit moltes vegades, no voldria estar en la vostra pell. Heu sabut transmetre a les vostres comissions que la continuïtat estava en situació d'espera per poder gaudir tots junts de la festa de carrer més participativa de la ciutat. Darrere queden les aportacions i discussions que cada comissió i federació heu patit dins i fora de les vostres assemblees, però que amb diàleg, unió i l'amor que teniu pel món faller vos ha portat a prendre una complicada però encertada decisió.

Teniu fama de festers, però també heu demostrat trellat i enteniment per tal d'arribar a un acord dolorós però sensat. Ara ens toca pensar en les falles més llargues de la història, les de l'exercici 2019-2021, traurem al carrer els vostres monuments que hores d'ara estan ben guardats i que junts tornarem a fer lluir més que mai. Sempre al vostre costat.