Síguenos en redes sociales:

Grup Fotogràfic Arse repassa l’any COVID amb «Imatges de pandèmia»

Es trata d’un treball col.lectiu on es mostren les noves maneres de comunicar davant la situació actual

Grup Fotogràfic Arse repassa l’any COVID amb «Imatges de pandèmia»

El GrupFotogràfic Arse ha fet un recorregut en imatges d’un any de pandémia.Una mostra de fotografies que acull la Casa Municipal de Cultura de Port de Sagunt des d’el passat dimecres 5 de maig fins el pròxim dia 28. L’exposició «Imatges de pandèmia», es un treball col·lectiu del grupo en el qual es fa un repàs de l’últim any, l’any de la COVID, a través de les instantànies que els seus socis i les seues sòcies han anat capturant en este temps.

Esta mostra, que forma part de la programació expositiva de la Universitat Popular en col·laboració amb la Universitat Jaume I i el programa Imaginària, i que compta amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt i de la Diputació Provincial de Castelló, podrà visitar-se de manera gratuïta de dilluns a divendres, en horari de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

Un moment històric

La crisi sanitària ha posat en escac les formes i maneres de comunicació. El distanciament físic i el confinament han obligat a canviar la manera de relacionar-se. Amb este treball fotogràfic, a més de mostrar com la humanitat s’ha emmotlat a estes noves maneres de comunicació, el Grup Fotogràfic Arse fa ús de la imatge com a eina comunicativa que és i mostra al públic el moment històric que està vivint el món.

El Grup Fotogràfic Arse, amb més de 90 socis i sòcies, s’adapta a les mesures sanitàries i continua durant este últim any de pandèmia realitzant activitats, en la seua majoria de manera telemàtica, amb una bona participació dels seus associats i associades, a l’espera de poder recuperar prompte l’activitat total quan la situació ho permeta.

Pulsa para ver más contenido para ti