Síguenos en redes sociales:

Entrevista

"Pensava que no tornaria a jugar"

Fageca analitza les seues sensacions després de superar una lesió que l'ha mantingut 21 mesos fora del trinquet.

This browser does not support the video element.

Videoencuentro con el pilotari Fageca

Ismael Vidal "Fageca" (València, 30 anys) ha tornat. El pilotari ha visitat hui Levante-EMV amb una entrevista en la que ha comentat les seues sensacions respecte a la tornada a la competició després de 21 mesos sense jugar per culpa d'una lesió. "El dia que vaig preparar-me la bossa i vaig dir-li a la meua dona que me'n anava a jugar em vaig emocionar", explica el rest valencià.

A més, l'escalater també ha parlat sobre les seues impressions respecte a la final del mà a mà del pròxim diumenge, la pedrera actual de jugadors, la situació actual de la pilota i el Congrés que demà començarà a València.

Fageca va ser eliminat als quarts de final de l'Individual fa dues setmanes a mans de Miguel. Tanmateix, Fageca, finalista en 2014 a Moncada, va oferir una positiva imatge després de molt de temps sense jugar per culpa de la lesió.

D'altra banda, Fageca és un dels jugadors implicats en el Congrés de Pilota que a partir del dijous es celebra a València, amb la finalitat d'arribar a conclusions conjuntes que impulsen el món de la pilota.

Pulsa para ver más contenido para ti