Síguenos en redes sociales:

El Circuit femení colpeja fort

Cinc parelles en la categoria sub-18 i altres cinc en la sub-23 es voran les cares a Alcàsser des del 13 de gener al 20 de febrer

El Circuit femení colpeja fortlevante-emv

Va de bo. Uns dies abans que es posen en marxa els circuits professionals masculins d'escala i corda i raspall, les xiques enceten el III Circuit de raspall sub-18 i sub-23, on es trobaran les millors jugadores de la modalitat, triades pels tècnics de la Federació Valenciana de Pilota.

El torneig, que es disputarà des del dissabte 13 de gener fins al 20 de febrer al trinquet d'Alcàsser, comptarà amb la participació de cinc parelles en cadascuna de les dues categories. Cada dissabte el trinquet acolirà quatre partides.

En la categoria sub-18 les formacions són les següents: Erika (CPV Alquería de Asnar) i Julia (CPV Beniparrell); María (CPV Beniparrell) i Cristina (CPV Beniarbeig-El Verger); (Natalia CPV Moixent) i Joana (CPV Laguar); Lucía (CPV Beniparrell) i Marta (CPV Tavernes Blanques); Ester (CPV Xúquer-Sueca) i Nerea (CPV Moixent).

Cal destacar que una de les vigents campiones, Marta de Tavernes Blanques, formarà equip enguany amb Lucía de Beniparrell. Per la seua banda, les subcampiones Erika d'Alqueria d'Asnar i Joana de Laguar, canviaran de parelles. Ester de Sueca i Natalia de Navarrés seran les dues debutants.

Pel que fa a la categoria sub-23, els equips seran: Victoria (CPV Rafelbunyol) i Joana (CPV Tavernes Blanques); Ana Puertes (CPV Beniparrell) i Fanni (CPV Beniarbeig-El Verger); Anabel (CPV Tavernes Blanques) i (Myriam CPV Alqueria d'Asnar); Aida (CPV Borbotó) i Noelia (CPV Beniparrell); Ana Sanchis (CPV Borbotó) i Amparo (CPV Borbotó).

En este cas, les quatre finalistes de 2017 jugaran en quatre equips diferents. D'esta manera, les campiones Ana Puertes de Beniparrell i Aida de Moixent podrien revalidar el títol, encara que Aida pasarà a jugar de rest. Las subcampiones, Myriam d'Alqueria d'Asnar i Amparo de Moncada, també jugaran en equips diferents i en qualitat de punteres.

Amb tot, al llarg de les pròximes sis setmanes es podrà disfrutar de raspall de gran qualitat al trinquet d'Alcàsser amb les millors jugadores d'estes competicions de tecnificació.

Pulsa para ver más contenido para ti