Síguenos en redes sociales:

Finals del quatre i mig a Almussafes

Adrián de Museros i Dani d´Alginet disputaran la final de la máxima categoria del torneig de frontó

Finals del quatre i mig a Almussafes

Esta nit, a partir de les 20 hores. el consistori d´Almussafes acollirà la presentació de les finals de la III edició del Campionat Autonòmic de Frontó al quatre i mig-Trofeu Diputació de València 2018.

El frontó municipal d´aquesta localitat serà l´escenari on este diumenge es disputaran les finals. El consistori de la localitat de la Ribera Baixa mostra així una vegada més el seu incondicional recolzament a la pilota, sobre tot a la modalitat de les tres parets. Acollia el passat mes de febrer la final de la Copa Generalitat, que enguany és disputava a la modalitat de frontó, ocasió que s´aprofitava a més per presentar en societat les millores del recinte, com són el marcador electrònic i la megafonia, que encara enlluernen un poc més el frontó si cap.

El plat fort de les finals s´anuncia cap a les 12.30 hores, amb la final de la máxima categoria, final inèdita, s´enfrontaran Adrián de Museros, tot un veterà en plena forma, i Dani del club de pilota d´Almussafes, un jugador jove, encara que amb experiència en les màximes categories, i no habitual en les finals, llevat l´any que sigué subcampió de 1ª amb Luis de la Vega en el campionat per parelles.

La partida es preveu incerta, tot i que l´experiència d´Adrián pareix que puga decantar lleugerament la final cap al seu costat, però, com diguem, Dani és troba en un bon moment i té una poderosa pegada d´esquerra que pot ser determinant.

Com a prèvia a la gran final, a les 11.30 hores, arrancarà la final de la segona categoria, que enfrontarà a altre jugador d´Almussafes, Luis de la Vega, contra Peluco, jugador de València que porta un parell d´anys disfrutant amb el frontó i que s´ha agafat de la millor manera a una disciplina que no era la seua.

Obrirà la matinal de finals la partida de la tercera categoria, a la que arriben Pedro Marco, d´Albacete, i s´enfrontarà, també, a un jugador del club d´Almussafes, Alfredo Carreto. Molt bon campionat per al club d´Almussafes que ha aconseguit posar a un jugador en cada una de les finals. És preveu una jornada festiva per a la modalitat de les tres parets.

L´ Autonòmic per Parelles

En el pròxim Autonòmic de Frontó per Parelles, trofeu Diputació de València seran al voltant de 50 equips els que participaran en esta nova edició. Com a novetat principal apareix la creació d´un grup de competició, enmarcat en la segona categoria, que estarà format íntegrament per clubs de l´interior d´Alacant. Al mateix temps, però en la tercera categoria, és formarà un grup amb clubs de la provincia de Castelló. En la màxima categoria comptarem amb sis equips.

Pulsa para ver más contenido para ti