Síguenos en redes sociales:

El Trofeu Universitat enceta la nova era

La Fundació inicia el nou camí de la pilota professional amb este campionat, que enguany celebra la seua tretzena edició

Finalitzades ja les competides lligues d´escala i corda i raspall, la pilota professional s´endinsa, definitivament, en un nou camí cap al futur. A partir d´este mes d´abril, la Fundació de la Pilota Valenciana començarà a funcionar a plé rendiment, amb Josep Maria Soriano com nou president de l´ens esportiu.

De fet, demà, dimarts 2 d´abril, Waldo Vila agafarà de forma oficial les regnes de la Direcció Esportiva, mentre que Guillermo Sanahuja farà el propi amb l´àrea de Màrqueting, Comunicació i Patrocinis. Els primers passos d´un projecte ambiciós, però també realista.

D´esta manera, el XIII Trofeu Universitat de València d´escala i corda serà el primer campionat sobre les noves bases de la gestió professional. Es disputarà íntegrament al trinquet de Pelayo, amb dues semifinals i una gran final. La primera semifinal serà el dijous 5 d´abril (18.00 h.) i enforntarà el trio de Marc, Raúl i Tomàs II amb el de Pere Roc II, Jesús i Carlos, els actual campions de la Lliga de la modalitat. La segona semifinal es disputarà el dissabte 7 d´abril (18.00 h.) i tindrà com a participants la parella de Puchol II i Héctor i el trio de Francés, Javi i Bueno, subcampions de la Lliga el passat mes de març. La final es celebrarà el dissabte 14 d´abril (18.00 h.) també a la «catedral».

Gran desafiament en raspall

D´altra banda, este dissabte 7 d´abril, el trinquet de Bellreguard acollirà un desafiament a l´equip campió de Lliga de raspall. Sergio, Brisca i Nèstor, «tres triats», jugaran contra l´equip campió, amb Ian, Canari i Ricardet, amb una travesaa d´eixida de 2.000 euros.

Pulsa para ver más contenido para ti