Les Lligues Professionals Bankia, que van tancar el diumenge l'última jornada de la fase regular, ja tenen configurades les seues semifinals. L'atzar ha volgut que en escala i corda s'enfronten Pedreguer-Masymas, formada de Francés, Pere, Tomàs II i Miguel com a feridor, contra el trio d'Almussafes amb De la Vega, Félix i Nacho, amb Carlos per a ferir. Per tant, l'altre duel serà entre el primer i segon de la classificació, Puchol II, Raúl i Bueno de València, amb Pablo com a feridor, contra Pere Roc II, Santi i Monrabal II de Benidorm.

En raspall la sort ha enfrontat al primer equip de la taula, el del Genovés de Sergio, Seve i Ricardet, contra el tercer d'Oliva amb Montaner, Brisca i Gabi. Així, l'altra semifinal serà entre la formació de Villanueva de Castellón de Marrahí, Tonet IV i Néstor, en segona posició, contra la de Barxeta de Moltó, Josep i Lorja, que va concloure la fase regular en el quart lloc.

Una vegada acabat el sorteig, els dos primers equips en les classificacions de cada competició han pogut triar en quin recinte jugar. Puchol II, Raúl i Bueno han escollit el trinquet de Sueca i Pere Roc II, Santi i Monrabal II el de Vilamarxant. En raspall, Sergio, Seve i Ricardet han optat per Bellreguard i Marrahí, Tonet IV i Néstor per Piles.

ESCALA I CORDA. Anada: dissabte 23 de març a Pedreguer Ajuntament de Pedreguer-Masymas contra Ajuntament d'Almussafes.

Diumenge 24 de març a Sueca:

Ajuntament de València contra Ajuntament de Benidorm.

Tornada. Divendres 29 de març a Vilamarxant: Ajuntament de Benidorm contra València.

Diumenge 31 de març a Bellreguard: Almussafes contra Pedreguer-Masymas amb Francés.

RASPALL. Anada. Divendres 22 de març a Piles: Ajuntament de Villanueva de Castellón contra Barxeta. Dissabte 23 de març a la Llosa de Ranes: Oliva contra Genovés. Tornada. Dissabte 30 de març a Bellreguard. Genovés contra Oliva. Diumenge 31 de març a Xeraco: Barxeta contra Villanueva de Castellón.