Síguenos en redes sociales:

Dues candidatures presentades

Els equips de Pablo i Genovés II continuen comptant les seues aparicions amb triomfs

Dues candidatures presentades

Les lligues professionals Bankia pràcticament acaben de començar, però ja hi ha equips que estan demostrant que poden ser ferms candidats a, almenys, arribar a la fase final. Dos d'ells serien els encapçalats per Pablo i Genovés II, que van guanyar ahir ratllant a gran nivell.

La competició de raspall va visitar el trinquet de la Llosa de Ranes on la formació d'Alzira de Pablo, Seve i Lorja solament va necessitar mitja hora per a superar a la representativa de Villanueva de Castellón amb Marrahí, Roberto i Gabi. El marcador va ser sabater: 30-0.

El marcador reflecteix amb fidelitat la diferència entre ambdós trios. El vencedor va estar molt bé, i ja està convertint-se en costum, i el derrotat mal. Amb la suma dels 2 punts, Pablo i els seus companys es situen líders en la classificació mentre que Marrahí és més cuer encara.

Pel que respecta a la Lliga d'escala i corda, l'equip de Murla de Genovés II, Santi i Bueno va guanyar per 60-40 al de Vila-real amb Puchol II, Tomàs II i Guillermo al trinquet de Pedreguer.

Els pilotaris de la faixa blava es van treballar la victòria a poc a poc, sent millors que els rivals línia per línia. Els dos equips queden igualats a 4 punts en la taula, però el de Genovés II té una partida menys perquè va descansar en la jornada inaugural. El lideratge està en els 6 punts de Pere Roc II, Javi i Carlos.

Hui a Xeraco i Benissa

Ambdues competicions tancaran hui la tercera jornada. La Lliga Bankia de raspall ho farà al trinquet de Xeraco on l'equip de Barxeta de Moltó, Raúl i Ibiza s'enfrontarà al d'Oliva amb Vercher, Sanchis i Javi López. Serà a les 11.30 hores en partida que es podrà veure en directe per À Punt.

Els dos trios no van jugar en la jornada anterior a causa del temporal mentre que en el debut van rendir a bon nivell. El conjunt liderat per Moltó va guanyar mentre que l'encapçalat per Vercher va perdre, però per la mínima (30-25) i per tant va sumar 1 punt.

La competició d'escala i corda posarà fi a la jornada al trinquet de Benissa on l'equip de Dénia de Soro III, Félix i Héctor jugarà contra el de Montserrat amb Marc, Jesús i Álvaro i Gimeno (17.30 hores).

Els dos equips no han estrenat encara el seu caseller de victòries. Al trio del campió individual l'està costant arrancar en la competició i encara no ha oferit la seua millor imatge. El de Marc sí que està jugant bé, tot i les derrotes, i en les dues partides va puntuar.

Pulsa para ver más contenido para ti