Síguenos en redes sociales:

Marrahí jugarà en semifinals contra Vercher

La victòria davant Moltó li permet evitar a Tonet IV, que està invicte, i assegurar-se la tercera posició

Marrahí jugarà en semifinals contra Vercher

Amb les quatre places de semifinals ja adjudicades, la Lliga Bankia de raspall estava a expenses de definir els emparellaments, de primers contra quarts i segons contra tercers. La incògnita va quedar resolta ahir en el començament de la jornada definitiva de la fase regular. Va ser al trinquet de Castelló on la formació local de Marrahí, Lorja i Murcianet va superar a la de Barxeta de Moltó, Roberto i Raúl per un ajustat 30-20.

Amb este resultat, Marrahí i els seus companys s’han assegurat la tercera posició i es jugaran la passada a la gran final contra Vercher, Canari i Ricardet, que són i seran segons en acabar la ronda en curs. Vist d’una altra manera, Marrahí, Lorja i Murcianet han evitat en semifinals a Vicent, Tonet IV i José, equip que a hores d’ara és favorit per la seua immaculada trajectòria amb ple de victòries, a més aconseguides amb autoritat.

La formació del Genovés jugarà en semifinals contra la de Xàbia de Ian, Seve i Néstor, que amb el desenllaç d’ahir s’han de conformar amb finalitzar quarts.

El duel entre els equips de Marrahí i Moltó va ser principalment intens. També equilibrat i amb alternança en el domini, de vegades pels mèrits d’uns i en altres ocasions a causa de les errades, que es van donar més de l’habitual.

La fase conclourà el divendres al trinquet del Genovés. Les dues partides que resten ja no resulten decisives a efectes de classificació. Primer, Vicent, Tonet IV i José jugaran contra Vercher, Canari i Ricardet.

A continuació, Ian, Seve i Néstor s’enfrontaran als descartats Pablo, Brisca i Marc.

Pulsa para ver más contenido para ti