Enllestides les semifinals de la Lliga Autonòmica de raspall

Gavarda A-Xeraco i Bicorp A-Moixent, en Primera masculina, i La Vall-Meliana B i Beniparrell A-Moixent A, en femenina, són els encreuaments de les màximes categories

Pau, del CPV Gavarda.

Pau, del CPV Gavarda. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Tancada la fase regular de la 41 Lliga Autonòmica de raspall Trofeu Diputació de València 2024, han quedat definits els encreuaments de semifinals en totes les categories.

En Primera masculina, Coop. El Progreso Bicorp A serà el rival de Les Alcusses Moixent, mentre que Xeraco s’amidarà contra Gavarda. La final de Primera masculina serà el dia 25 al carrer de Bicorp a partir de les 18:30 hores.

 En Primera femenina, al grup A, La Vall F s’enfrontarà a Justo Ballester Meliana B, mentre que Les Alcusses Moixent A jugarà contra Ajuntament de Beniparrell A. La gran final se disputarà el dia 26 de maig a les 18 hores.

Categories masculines

En Segona A, Els Poblets i El Dauet Llosa de Ranes A jugaran la primera semifinal mentre que Oliva A i Antelecat Ondara disputaran l’altra semifinal. La final se disputarà el dia 25 a les 17 hores.

A Segona B, de moment, está definida la semifinal entre l’Ajuntament Beniparrell G i Sumacàrcer. La final es disputarà s el dia 25 a les 11 del matí.

En Tercera A, Les Alcusses Moixent B i Oliva E jugaran la primera semifinal mentre que Castelló de Rugat A i el Club Pilota Vall C seran els contendents en l’altra. La final de la categoria se celebrarà el 25 de maig a les 10.

Quant a Tercera B, Ajuntament Beniparrell H i Volea Carlet A disputaran la primera semifinal mentre que Paraiso Natural Bicorp D i Baix Girona D jugaran l’altra. La final se jugarà el dia 2 de juny a les 18 hores.

En Quarta, Oliva D i Bonrepòs i Mirambell se jugaran una plaça en la final. L’altra plaça se la disputaran entre Ajuntament Beniparrell I i Castelloner C. La final se celebrarà diumenge 2 de juny a les 17 hores.

Paula, d'Ajuntament de Beniparrell A..

Paula, d'Ajuntament de Beniparrell A.. / FEDPIVAL

Categories femenines

En Segona, les semifinals seran entre Ajuntament Beniparrell C i Xeraco A i entre Genovés H i Genovés F. La final se disputarà el dia 26 de maig a les 17 hores.

En Tercera, les eliminatòries són Ondara-Trinquet de Torrent i Ajuntament de Beniparrell D-Turismo Rural Bicorp F. La final se jugarà el dia 26 de maig a les 11:30 hores.

En Quarta A, els encreuaments de semifinals seran Alcàsser A-Otos i Ajuntament Beniparrell E-Volea Carlet B. La gran final de la categoria tindrà lloc el dia 2 de juny a les 11 hores.

En Quarta B, El Genovés I i Guadassuar B jugaran la primera semifinals mentre que Ontinyent i Xúquer de Sueca C. La final se disputarà el 2 de juny a les 10 hores.

En sènior promoció, els equips de Disid Alfara B i Alcàsser D disputaran la primera semifinal mentre que el Ajuntament Beniparrell F i Massamagrell C disputaran l’altra semifinal. La final se celebrarà el 26 de maig a les 10 hores al carrer.