El Teatre Serrano de la ciutat ducal acollirà a les 20 hores de hui dijous el concert d’obertura de curs de la Universitat de València a Gandia. El concert se celebrarà seguint totes les indicacions marcades per les autoritats sanitàries i amb reducció d’aforament. Tot i que l’entrada és gratuïta caldrà reservar-la amb antelació.

Un any més, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València arriba a Gandia per donar inici a aquest curs 2020/2021. Una cita que, enguany, és més especial encara ja que es tracta de la primera actuació amb públic després del confinament. A més, d’aquesta manera, el Centre de Gandia recupera, també, l’activitat cultural que va ser interrompuda el passat mes de març a causa de la pandèmia de la COVID19. 

Sota la batuta de Beatriz Fernández l’Orquestra interpretarà el «Ámbito de metal op.43» per a conjunt de metalls i tres percussionistes de César Cano i continuarà amb «Simfonia número 4» per ensemble de cambra i soprano solista de Gustav Mahler i Iain Farrington.

L’entrada al concert és gratuïta, com és habitual, però per tal de controlar l’aforament caldrà reservar-la en la següent direcció web: https://events.fundacio.es/e/492/concert-dobertura-de-curs-de-la-universitat-de-valencia-a-gandia. Per tal d’accedir al recinte serà imprescindible presentar entrada així com complir l’etiqueta respiratòria.